Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Liity


Päätitkö liittyä? Mahtavaa! Kai olet lukenut säännöt? Jos olet, sinun pitää tehdä enää viimeinen asia ennen liittymistäsi. Sinun pitää laittaa tänne liittymishakemus! Siellä on tiedot kissastasi, jotta ylläpidon on helpompi lisätä sinut listalle. Täytä huolellisesti. Hakemus hyväksytään viimeistään viikon kuluessa, mutta muista silti, että ylläpidolla on IRL-elämä, eikä ole aina netissä ja antaa vastauksen heti kun hakemus tulee. Ei, ylläpitäjä(t) on myös normaaleja ihmisiä, niin kuin tekin! Mutta siis, tämän sinun pitäisi täyttää:


Ropettaja: älä käytä kissasi nimeä. Esim Kirsikka YP
Kissasi pentu/pikkuisnimi ja/tai oppilas/alokasnimi: (KK) esim. Lumipentu(muista pääte pentu/tassu tai alku Pikku/Opetteleva)(en hyväksy mitään Perunatassuja)
Aikuisnimi: ihan mikä tahansa alku ja loppuliite esim Lumiviiksi. (tässä laitetaan klaanittomien nimi jos se on klaaniton)(voit jättää tyhjäksi niin ylläpitäjä päättää)
Klaani/Heimo/mikä onkaan: Myrsky, Joki, Tuuli, Varjo vai Taivasklaani. Kuohuvan Veden Heimon jäsen? Vai sittenkin kotikisu, kulkukissa tai erakko? Jos kissa on luopio, laita LUOPIO ja sen entinen klaani
Asuinpaikka: (LEKK) Lisää tietoa löydät Tietoa-osiosta
Sukupuoli: kolli vai naaras
Luonne: vähintään viisi lausetta (ei näin: Lumiviiksi. On. Valkoinen. Naaras. Jolla. On. Vihreät. Silmät.)
Ulkonäkö: vähintään viisi lausetta
Taidot: pitää olla tasapainossa. Uiminen lasketaan heikkoudeksi vain jokiklaanilaisilla
Menneisyys: kissasi menneisyyttä vähän tähän päivään saakka
Perhe: kerro heistä vähän
Muuta: Jäikö jotain kertomatta? Laita tähän mestaritoive jos haluat

(lihavoidut ovat pakollisia, kursivoidut ovat vapaaehtoisia ja molemmat taas tiettyjen kissojen luomiseen pakollisia. Perässä on suluissa kirjaimet mistä kissoista. (KK= klaanikissat, KVHK= Kuohuvan Veden Heimon kissat, LEKK= luopiot, erakot, kulkukissat ja kotikisut)
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Kirsikka YP

15.02.2020 21:05
Ihana hahmo! Lisään myöhemmin, mutta voit alkaa kirjoittelemaan!

Nimi: Karamelli

12.02.2020 08:22
Ropettaja: Karamelli

Nimi: Kaislatassu

Soturinimi: Kaislavirta

Klaani: Jokiklaani

Sukupuoli: naaras

Luonne: Kaislatassu on Jokiklaanin ilopilleri ja aina hyvällä tuulella. Kaislatassu on erittäin kuuluva ääninen ja jokainen, joka tapaa hänet ei unohda häntä. Hänellä on vahvat uskomuksen omiin teorioihinsa ja unelmiinsa. Kaislatassu puolustaa hanakasti sitä asiaa, jonka uskoo oikeaksi ja voittaa yleensä väittelyn vakuuttavilla perusteillaan. Jo pennusta lähtien hän on halunnut olla erilainen ja erottua joukosta. Ja siinä hän onnistuukin. Kaislatassulla on syntymästä asti ollut eräänlainen aivohäiriö,joka tuottaa hänelle temperamentti kohtauksia, mutta, joka loppujen lopuksi vaurioitti myös hänen silmänsä toimintaa, joten hän on kuin puolisokea, mutta siitä hän ei välitä. Naaras on sitä mieltä, että pystyy kaikkeen mihin muutkin pystyvät ja jopa enempään. Kaislatassu on aina kaihtanut apua ja haluaa mielellään selvittää asiat itse. Kaislatassulla on pettämätön muisti.

Ulkonäkö: Kaislatassu on vaaleanruskea raidallinen naaras. Hänellä on melkein kiinni umpeutunut silmä. Naaraan toinen silmä on meripihkan värinen. Kaislatassulla on lyhyt turkki, joka on huomattava etu uimisessa. Kaislatassun ruumiinrakenne on hoikka, mutta hänen käpälän ovat silti yllättävän vahvat. Kaislatassulla on vahvat polkuanturat, joten hän pystyy kävelemään kivisessäkin maassa vaikeuksitta. Kaislatassun toinen silmä on myös suuri ja siitä näkee yleensä milloin hän valehtelee. Kaislatassun korvat ovat hiukan tavallista suuremmat.

Taidot:
Metsästys 2/5
Kalastus 2,5/5
Uinti 5/5
Taistelu 3/5
Nopeus 4,5/5
Haju 5/5
Kuulo 5/5
Tunto 5/5
Näkö 2,5/5
Yrttitieto 1,5/5

Menneisyys: Kaislatassu on riehakas pentu, mikä johtui aivohäiriöstä. Aluksi vaikutti, että muuten Kaislatassu olisi tavallinen muuten kuin tempperamenttisuutensta takia. Eräänä aamuna Kaislatassu ei kumminkaan saanut enää toista silmäänsä auki, joka vaurioitui pysyvästi.

Perhe:
Emo: Huomensydän
Isä: Okahäntä
Veli: Tuisketassu
Siskot: Sysitassu ja Kettutassu

Nimi: Kirsikka YP

29.01.2020 22:19
Sinnalle: Hyväksytty, tervetuloa mukaan! Voit aloittaa kirjoittamaan tarinoita  lisään hahmon huomenna jos ehdin ja muistan

Nimi: Sinna

28.01.2020 16:07
//Unohdin laittaa menneisyyden mutta panen sen nyt 'heti' tähän... Ja muuten hups tuossa hakemuksessa oli Pihlajanenän nimen perässä vahingossa hymiö...

Menneisyys: Kielonkuiskaus syntyi tavallisesti klaaniin, mutta hänen ja Pihlajanenän isä Huomenkynsi vihasi pentujaan ensi hetkestä alkaen eikä halunnut olla missään tekemisissä Jalavahännän kanssa. Kielonkuiskaus ei siis tunne isäänsä kovin hyvin. Kielonkuiskaus halusi ensin soturioppilaaksi, mutta muutti mieltään viime tipassa.

Nimi: Sinna

28.01.2020 15:10
Ropettaja: Sinna

Nimi: Kielontassu
Aikuisnimi: Kielonkuiskaus

Klaani: Tuuliklaani (parantajaoppilas)

Sukupuoli: naaras

Luonne: Kielonkuiskaus on luonteeltaan hieman erikoinen, kuin hänellä olisi kaksi puolta. Toisena hetkenä hän on hiljainen ja hieman ujo, ehkä jopa pelokas, mutta seuraavana hetkenä hänen silmänsä hehkuvat raivosta ja hän voi jopa hyökätä kimppuun. Sisällään Kielonkuiskaus ei aina edes tiedä, mitä hänelle tapahtuu, ja raivokohtaustensa jälkeen hän ei usein muista mitään. Kielonkuiskaus ei myöskään osaa oikein hillitä itseään, ei edes pakon edessä. Jos hän todella raivostuu, hän saattaa alkaa raapimaan toista vaikka kokoontumisessa. Kielonkuiskauksen raivokohtaukset harvenevat, kun hän vanhentuu ja aikuistuu, mutta eivät kuitenkaan ihan kokonaan. Ujoina hetkinään Kielonkuiskaus pyytelee usein anteeksi kohtauksiaan. Hän ei kuitenkaan koskaan lupaa, että lopettaisi ne kokonaan, koska tietää, ettei pysty siihen. Kielonkuiskaus on useimmiten helposti muiden määräiltävissä, sillä hän ei uskalla sanoa vastaan. Raivostuessaan hän kuitenkaan ei ota käskyjä vastaan keneltäkään. Kielonkuiskauksen raivokohtaukset kestävät kuitenkin enintään muutaman minuutin, joten niistä ei periaatteessa ole suurta haittaa kenellekään.

Ulkonäkö: Kielonkuiskauksella on punaruskea, ohut ja kiiltävä turkki, joka sulautuu helposti nummen kanervien väreihin. Kielonkuiskauksen selässä, hännässä ja käpälissä on tummanpunaisia täpliä ja raitoja. Hänen korviansa täplittävät myös pilkut, ja korvien päissä on valkoiset tupsut, kuin ilveksellä. Kielonkuiskauksen kuono on musta ja kiiltävä. Hänen polkuanturansa ovat mustat ja kynnet vaaleanruskeat. Kielonkuiskauksen silmät ovat metsänvihreät ja epätavallisen isot. Kielonkuiskaus on ruumiinrakenteeltaan tyypillinen tuuliklaanilainen, pitkistä jaloista hoikkaan ja siroon ruumiiseen.

Taidot: Kielonkuiskaus on hyvä muistamaan yrttejä, ja muutenkin todella fiksu. Hän on kuitenkin huono keskittymään ja luonnollisesti ei osaa kovin hyvin soturien taitoja.

Perhe: Emo: Jalavahäntä (Kellanpunainen, vihreät silmät)
Isä: Huomenkynsi (Punaruskea, keltaiset silmät)
Veli: Pihlajatassu (Pihlajanenä (Punaruskea-harmaa, keltaiset silmät)

// Voiko nuo perheestä lisätä NPC hahmoiksi Tuuliklaaniin?

Nimi: Usva123

28.10.2019 18:27
Nettinimi:Usva123

Kissan nimi: pentuna sinipentu soturina Sinisiipi

Klaani:myrsky

Sukupuoli:naaras

Luonne:Sinisi ipi on kiltti ja innokas. Hänellä on pentuna pentutarhan paras mielikuvitus ja hän keksii kaikki leikit. Soturina hän on vain harvoin ankara ja silloinkin sen takia että kaikilla olisi turvallista. Hän vaikuttaa oppilaana mielistelevältä mutta oikeasti hän vain yrittää näyttää kaikille että osaa. Hän haluaa olla kaikkien kaveri. Hän ei halua valtaa ja hän haluaa vain olla kuningatar joka on kunnioitettu klaanissa. Hän on todella uskollinen ystävilleen ja klaanilleen. Hänestä klaaniin on ihan ok ottaa kotikisuja tai kulkukissaja mutta silti taistelussa hän ottaa tosissaan eika hevillä luovuta.

Ulkonäkö: Sinisiipi on lumen valkea naaras jonka tassuissa ja hännässä on siniharmaata. Hänellä on pitkät jalat. Hänellä on mustat korvat. Hänellä on jäänsiniset silmät. Hänen turkinsa on sileä ja lyhyt joka kiiltää auringossa. Pentuna hänen turkkinsa on tuuheaa, pitkää ja karheaa. Mutta soturina Sinisiivellä on hyvin pehmeää turkkia. Hänellä on harmaata vatsassa.

Taidot
(Kehittyy)
Ketteryys 3\6
Nopeus2\6
Kestävys2\6
Kivunsieto2\6
Hyppy3\6
Keskit tyminen1\6
Tasapaino4\6
Kiipeilu3\6

Perhe: emo Lumisydän (voitko lisää npc hahmoks) isä Semi kuollut kulkukissa

Muuta: Sinisiipeä pilkataan välillä hänen isästään jonkä tämän emo Lumisydän kertoi klaanille heti kun sai tietää odottavansa pentuja

Vastaus:

Hyväksytty! Lisään hahmosi viimeistään huomenna. Voit alkaa kirjoittamaan tarinoita! Jos ymmärsin väärin, että aloitat Sinisiivellä pennusta, tule ilmoittamaan sitten niin korjaan (kun et ole maininnut sitä kun hakemuksessa on mutta ei se maailmaa kaada)

Kirsikka YP

Nimi: Vision

26.09.2019 17:20
Ropettaja: Vision
Kissan nimet:
Oppilasnimi: Naakkatassu
Soturinimi: Naakkasilmä
Klaani/Heimo/mikä onkaan: Varjoklaani
Sukupuoli: kolli

Luonne: Naakkasilmä on ehkä hieman ylimielinen kissa, jolta ei luonnetta puutu. Kolli on räväkkä ja suorasukainen, eikä pelkää sanoa asiaansa ääneen. Naakkasilmän kanssa on ehkä hieman vaikea ystävystyä, mutta kun sen hoitaa kunnolla, on saanut kollista pitkäikäisen ystävän. Ystävänä Naakkasilmä on erittäin mukava ja ystävällinen sekä uskollinen, mutta vihollisena kolli on inhottava ja hieman katala. Naakkasilmä on erittäin uskollinen klaanilleen, eikä uskoisi itsensä pettävän sitä koskaan.
Naakkasilmä ei ole aina ensimmäisenä ottamassa klaaniin erakoita ja kotikisuja vastaan, mutta ei hänen nosta siitä mitään älämölöä, sillä hänen vanhempansa olivat erakoita tai kotikisuja.

Ulkonäkö: Naakkasilmä on kellertävän ruskea kolli, jonka turkki on tiheää ja paksua. Suurimmaksi osaksi kollin turkki on tasaista ja samanväristä, mutta rinnassa kollilla on valkoista, erittäin tuuheaa ja paksua karvaa. Naakkasilmän häntä on keskipitkä ja erittäin tuuhea. Kollin silmät ovat tavanomaista pienemmät suhteessa pään kokoon. Polkuanturat ja nenänpää ovat punaruskeat, ja tassut tavanomaisen pituiset.

Taidot: Naakkasilmä on taitava taistelija ja vaanija. Kolli taistelee raivokkaasti oman klaaninsa puolesta, oli kyseessä sitten oikea taistelu tai rajakahakka. Naakkasilmä on keskiverto metsästäjä, mutta metsästäminen on kollille enemmän heikkous kuin vahvuus. Kiipeilyäkään Naakkasilmä ei hallitse.

Menneisyys: Naakkasilmä löydettiin pienenä pentuna Varjoklaanin rajalta, ja klaani päätti ottaa hänet suojiinsa. Pentu-aikoina kolli kuuli tästä usein, mutta ei enään liiemmin, eikä Naakkasilmä edes välitä siitä enään niin paljon. Kollin saapuessa klaaniin hänen sijaisemona toimi Paatsamakukka, jonka omat pennut menehtyivät heti synnytyksen jälkeen. Naakkasilmä toi vanhalle kuningattarelle paljon iloa.

Perhe:
Sijaisemo: Paatsamakukka
Biologinen isä: Heka (kotikisu)
Biologinen äiti: Thaleia

//Voisiko Paatsamakukan lisätä npc hahmoksi?

Vastaus:

Hyväksytty, tervetuloa mukaan! Toivottavasti ei haittaa, että keksin esim Paatsamakukalle oman ulkonäön!

Kirsikka YP

Nimi: Pilvi

03.09.2019 22:35
Draamanoita, hahmoni Otavaloiste odottaa tällä hetkellä pentuja Savumyrskylle, jollet olisi ehtinyt tehdä tarkennusta hakemuksestasi, olisin voinut ilmoittautua mahdolliseksi emoksi. Mutta tarvitseeko Hopeapentu siis sijaisemon? Kertoisitko minulle?

Nimi: Draamanoita

03.09.2019 21:12
Jatkoa edelliseen lomakkeeseen.


Luonne:
Hopeapentu on utelias ja työntää nenänsä usein paikkoihin jotka eivät tälle kuulu. Naaras viihtyy kuun valossa ja pitää yöllisistä tutkimusretkistä sillä ne ovat hänen mielstään jännittävämpiä pimeällä kuin valoisalla.
Hopeapentu odottaa innolla oppilaaksi pääsyä, metsässä vapaana juoksemista ja jotain muutakin kuin jatkuvaa leirissä norkoilua. Naaras ystävystyy helposti, mutta siihen se sitten jääkin. Ihastusta ja/tai rakkautta saa etsiä pitkään ennen kuin sen löytää - jos löytää. Luottamuksen on helppo menettää, mutta alkuun helppo saada. Myöhemmin se voi käydä vaikeaksi.
Pentu ei ole ajatellut tulevaisuuttaan kovin tarkasti, mutta tämä haaveilee siltikin omista pennuista ja klaanin johtamisesta - yhdistelmän toteutuminen voi olla erittäin haastavaa.

Ulk:
Hopeapentu on pienikokoinen, siniharmaa pentu, jolla on lehtivihreät silmät. Pennun häntä ja turkki ovat tuuheat, mutta hännän paksuus heikkenee tämän kasvaessa isommaksi. Hopeapennulla on mustat polkuanturat ja samanvärinen nenä, tämän vasen korva on tummempi kuin oikea ja hännän pää on myös tummanharmaa.


Menneisyys & Perhe:
Hopeapennulla ei ole sisaruksia - tai siis oli yksi. Yöpentu kuoli synnytyksen aikana ja elää nykyään Tähtiklaanissa.
Pennun emo kuoli myös synnytyksessä, mutta Nietoskarva, Yöpennun ja Hopeapennun isä, elää edelleen.

//Kelpaako?

Vastaus:

Hyvä! Lisään

Kirsikka YP

Nimi: Draamanoita

03.09.2019 18:26
Roolipelaaja: Draamanoita, tunnetaan myös nimillä Draamis ja Pommi
Kissan nimi: Hopeapentu
+Hopeatassu
+Hopeatuuli
~Hopeatähti?
Skp: Naaras
Klaani: Myrsky

Luonne:
Hopeapentu on utelias ja työntää nenänsä usein paikkoihin jotka eivät tälle kuulu. Naaras viihtyy kuun valossa ja pitää yöllisistä tutkimusretkistä sillä ne ovat hänen mielstään jännittävämpiä pimeällä kuin valoisalla.
Hopeapentu odottaa innolla oppilaaksi pääsyä, metsässä vapaana juoksemista ja jotain muutakin kuin jatkuvaa leirissä norkoilua.

Taidot:
(Kehittyvät)
Uinti: 0/5
Hyppy: 2/5
Juoksu: 4/5
Haju: 4,5/5
Kuulo: 5/5
Tunto: 5/5
Näkö: 5/5
Yrttitieto: 0,5/5
Kivunsieto: 2/5

Jos unohdin jotain taidoista, kysykää.

Ulk:
Hopeapentu on pienikokoinen, siniharmaa pentu, jolla on vihreät silmät. Pennun häntä ja turkki ovat tuuheat, mutta hännän paksuus heikkenee tämän kasvaessa isommaksi.

Menneisyys & Perhe:
Hopeapennulla ei ole sisaruksia - tai siis oli yksi. Yöpentu kuoli synnytyksen aikana ja elää nykyään Tähtiklaanissa.
Emoa ja isää naaraalla ei ole; en ole sopinut kenenkään kanssa että kukaan olisi Hopeapennun sukulainen. (Ilmoita jos haluut oman kissas jollain tavalla sukulaiseks Hopeapennulle!)

Vastaus:

Olisi kiva, jos laittaisit vähän lisää ulkonäköön ja luonteeseen. Ja voit keksiä ihan NPC-hahmojakin vanhemmiksi, tai sitten ottaa ihan valmiita. Korjattuasi nämä saat mennä heti kirjoittamaan eikä tarvitse tällä kertaa odottaa hyväksymistä. Nyt en vielä lisää hahmoasi, vaan vasta korjattuasi.

Kirsikka YP

Nimi: Jammu

28.08.2019 20:51
Ropettaja: Jammu
Kissan nimi: Amanita
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Kulkukissa
Luonne: Amanita on kiero ja laskelmoiva. Kolli on älykäs, hän ei ota turhia riskejä. Amanita on tavoiltaan kohtelias että rauhallinen joten päällepäin voisi luulla että häneen voisi luottaa. Todellisuudessa kolli havittelee ainoastaan omaa etuaan ja on valmis pettämään kenet tahansa pienimmänkin tilaisuuden tullessa. Amanita ei tunne myötätuntoa, tämä saa kollin suorittamaan hirveyksiä saavuttaakseen tahtomansa.
Ulkonäkö: Amanitan turkki on puhtaan valkoinen, paitsi kollin mahassa on mustaa joka ulottuu aina tämän leukaan asti. Turkki on sileää ja ihoa myötäilevää. Kollin jalat ovat normaalia pidemmät. Kolli on ruumiinrakenteeltaan hoikka sekä luiseva. Amanitan silmät ovat jäänsiniset.
Taidot: Amanita on älykäs. Kollilla on myös erittäin nopeat reflexit. Voimaa amanitalta ei liiaksi löydy. Kolli ei myöskään osaa kiivetä puihin.
Menneisyys: Amanita syntyi kahdelle kulkukissalle veljensä Virosan kanssa. Kun veljekset täyttivät 6 kuuta niin heidän vanhemmat lähtivät, kadoten kuin tuhka tuuleen. Amanita elää nyt veljensä kanssa kahdestaan kiertäen reviirejä.
Perhe: Isä: Regalis (kadonnut) Emo: Citrina (kadonnut) Veli: Virosa, kauttaaltaan valkoinen kolli jäänsinisillä silmillä.

Vastaus:

Hyväksytty! Tervetuloa mukaan!

Kirsikka YP

Nimi: Karamelli

15.08.2019 16:25
Luon toisen hahmon:

Nettinimi: Karamelli
Kissan nimi: Uni
Soturinimi: ei ole eli nimenä pysyy Uni
Sukupuoli:: naaras
Asema: kulkukissa entinen Kotikisu
Klaani: kulkukissa
Luonne: Uni on sähäkkä ja itsepäinen kissa. Hänen nimensä Uni ei kuvaa ollenkaan hänen luonnettaan. Hänen on vaikea luottaa muihin eikä hän usko salaisuuksiaan muille. Uni on rohkea ja puolusteleva. Jos joku kertoo hänelle salaisuuden hän pitää sen eikä kerro muille. Unilla on kunnioitettava persoona.
Ulkonäkö: Uni on tummanharmaa naaras kissa, jolla ei ole paksua turkkia. Unen hännänpää on vitivalkoinen. Hänellä on yötaivaan väriset silmät. Unella on pitkät jalat ja etukäpälät, mutta ne eivät ole liian pitkät. Unella on solakka ruumis.
Taidot: Uni on taitava metsästäjä ja taistelija. Puihin kiipeily onnistuu, mutta sitä hän tekee vain kun koira on lähettyvillä. Uni ei osaa (eikä haluaisikaan osata) uida.
Menneisyys: Uni syntyi kotikisuksi, mutta omistajansa kuoltua Uni karkasi ja rupesi kulkukissaksi.
Perhe: emo: Hymy, harmaa naaras (kotikisu, entinen kulkukissa) isä: Sora, musta kolli (kotikisu) sisko: Kaste kilpikonnakuvioinen naaras(karkasi Unen kanssa) veli: Oksa, ruskea kolli(kotikisu) tuleva kumppani: Rusko, ruskea täplikäs kolli(kulkukissa) (en tiedä pitääkö tätä laittaa, mutta laitan silti)

Vastaus:

Hyväksyn! Tulet nyt kirjoittamaan Toivekuiskauksella ja Unella! Lisään perheen (sekä tulevan kumppanin). Laitan heidät NPC-hahmoiksi listalle. Uni saa myös kohta oman kategorian.

Kirsikka YP

Nimi: Vadelma

11.08.2019 10:43
//Tämä tulee sen takia samasta IP-osoitteesta kuin Karamellin, koska olen hänen ystävänsä.//
Nettinimi: Vadelma
Kissan nimi: Sulkatassu
Soturinimi: Sulkamyrsky
Sukupuoli: kolli
Asema: oppilas
Klaani: Myrskyklaani
Luonne: Sulkatassu on pirteä ja hyväntuulinen. Hänellä on monia ystäviä mukavan luonteensa takia. Hän on kaikkien ystävä. Sulkatassu on aina halunnut olla päällikkö. Hän kokeilee uusia asioita mielellään.
Ulkonäkö: Sulkatassulla on mustavalkoinen turkki. Hänellä on kirkkaan siniset silmät. Hänellä on tavallisen pituiset kynnet. Sulkatassulla on tavallista pidempi häntä. Hänen hännänpäähän on pikimusta.
Taidot: Sulkatassu on hyvä taistelemaan, mutta saalistus tuottaa ongelmia.
Perhe: emo: Liljalaulu isä: Kottaraiskarva sisko: Ruusutassu (adoptoitavissa)

Vastaus:

Tervetuloa ropettamaan! Sulkatassun mestari olkoon Savumyrsky!

Kirsikka YP

Nimi: Pilvi

03.08.2019 23:03
Voin antaa Varpupennun ja Haukkapennun adoptoitavaksi!

Vastaus:

Selvä! Lisään listalle.

Kirsikka YP

Nimi: Pilvi

03.08.2019 22:52
Nettinimi: Pilvi
Kissan nimi: Otavapentu
Soturinimi: Otavaloiste
Asema: pentu
Klaani: Myrskyklaani
Luonne: Otavapentu on ylivoimaisesti pentutarhan vilkkain pentu. Otavapentu on hyvä kuuntelemaan muita, eikä ala heti kertomaan omia tarinoitaan. Otavapentu on aina myös iloinen ja reipas. Mutta Otavapennun yksi huonoista piirteistä on itsepäisyys. Otavapentu on myös määrätietoinen ja päättäväinen.
Ulkonäkö: Otavapentu on tummanharmaan värinen. Tietyssä valossa Otavapentu kuitenkin näyttää tummansiniseltä. Otavapentu sai nimensä kiiltävästä tummasta turkistaan. Otavapennun selässä menee tummia juovia. Otavapentu on aina ollut todella pieni kokoinen ja solakka.
Taidot: pienestä koostaan huolimatta Otavapentu on ollut aina todella kyvykäs kissa. Otavapentu on kiipeillyt pienestä saakka puissa ja pitää saalistamisesta puiden latvoissa. Pieni kokoisuutensa ansiosta Otavapentu on myös nopea juoksemaan eikä hän kompastele tassuihinsa.
Perhe: emo: Aamukäpälä. isä: Kyykynsi yykynsi. sisko: Varpupentu. veli: Haukkapentu.
Otavapentu toivoisi mestarikseen Pisaraviikseä

Vastaus:

Tervetuloa ropettamaan Pilvi! Otavapentu saa pian oman kategorian ja voit aloittaa kirjoittamaan. Haluatko Varpupennun ja Haukkapennun adoptoitavaksi muille? (Eli antaa valmiiksi keksitty hahmo jonkulle ropettamaan sillä Otavapentu saa mestarin siirtyessään oppilaaksi. Keksin Pisaraviikselle ja vanhemmille omat ulkonäöt, toivottavasti ei haittaa . Ilmoita vieraskirjassa jos haluat muuttaa niitä.

Kirsikka YP

Nimi: Karamelli

30.07.2019 18:32
Nettinimi: Karamelli
Kissan nimi: Toivepentu
Soturinimi: Toivekuiskaus
Asema: pentu
Klaani: Myrskyklaani
Luonne: Toivepentu on suloinen ja iloinen pikku pentu. Hän rakastaa uusien asioiden tutkimista ja joutuu sen takin usein vaikeuksiin. Toivepentu sopeutuu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hän puolustaa viimeiseen asti klaaniaan. Toivepentu ei ole hiljainen tapaus vaan hän on aina äänessä. Hän sanoo suoraan mitä ajattelee, mutta katuu yleensä sanojaan.
Ulkonäkö: Toivepentu on valkoinen pieni kissa. Hänellä on pähkinänruskeat silmät, joissa loistaa uteliaisuus. Toivepennulla on tavallista pienempi häntä, joka on yleensä pystyssä. Toivepennun kynnet ovat pienet, mutta terävät. Hänestä huokuu aina ilo.
Taidot: Toivepentu osaa kiipeillä puissa ketterästi. Puista alas hyppääminen sen sijaan on vaikeampaa. Toivepentu oppii nopeasti.
Perhe: emo: Jääsydän isä: Varjotuli sisko: Joutsenpentu

Vastaus:

 Hyväksytty, tervetuloa mukaan! Mestarisi saat kun nouset oppilaaksi. Saat oman kategorian pian. Voisit kyllä kertoa lisää Toivepennun taidoista. Esim. Taistelu ja metsästys.

Nimi: Sitruuna

30.07.2019 16:17
Nettinimi: Sitruuna
Kissa nimi: Persiljatassu
Parantaja nimi: Persiljaviiksi
Asema: parantajaoppilas
Klaani: Varjoklaani
Luonne: kiltti, lempeä ja rauhallinen. Yleensä ylpeä ja yksinäinen. Ei halua kavereita. Hänen mielestä kaverit tuottaa vain ongelmia. Jos Persiljatassu suuttuu, hän on kuin pyörremyrsky.
Ulkonäkö: Persiljatassu on väriltään ruskean ja valkoisen sekoitus. Hänen silmänsä ovat keltaiset. Hänellä ei ole vasenta korvaa koska syntyi sellaisena. Häntä on erityisen pitkä ja käpälät hyvät yrttien lajittelemiseen.
Taidot: Persiljatassu osaa käyttää yrttejä ja tunnistaa niitä. Hänellä on myös hyvä yrttipää. Hän ei osaa uida, metsästää ja taistella. Keskiverto hän on puolustuksessa ja yrttien etsinnöissä.
Perhe: emo mustaviiksi ja isä tummatähti.
Muuta: toivemestari on Ruoskametsä. Haju on varjoklaanin haju ja myöskin koivua.

Vastaus:

Kiitos! Ensimmäinen oppilas. Korjaan heti Tummatähden ja Mustaviiksen kumppaneiksi ja lisään sinulle oman kategorian. Mestarisi ei voi olla Ruoskametsä, koska päätit olla parantaja. Siis. Mestarisi olkoon Seittihammas!

©2020 Forest with cats - suntuubi.com