Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Täällä laitat hakemukset, että voit liittyä roolipeliin
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Karamelli

15.08.2019 16:25
Luon toisen hahmon:

Nettinimi: Karamelli
Kissan nimi: Uni
Soturinimi: ei ole eli nimenä pysyy Uni
Sukupuoli:: naaras
Asema: kulkukissa entinen Kotikisu
Klaani: kulkukissa
Luonne: Uni on sähäkkä ja itsepäinen kissa. Hänen nimensä Uni ei kuvaa ollenkaan hänen luonnettaan. Hänen on vaikea luottaa muihin eikä hän usko salaisuuksiaan muille. Uni on rohkea ja puolusteleva. Jos joku kertoo hänelle salaisuuden hän pitää sen eikä kerro muille. Unilla on kunnioitettava persoona.
Ulkonäkö: Uni on tummanharmaa naaras kissa, jolla ei ole paksua turkkia. Unen hännänpää on vitivalkoinen. Hänellä on yötaivaan väriset silmät. Unella on pitkät jalat ja etukäpälät, mutta ne eivät ole liian pitkät. Unella on solakka ruumis.
Taidot: Uni on taitava metsästäjä ja taistelija. Puihin kiipeily onnistuu, mutta sitä hän tekee vain kun koira on lähettyvillä. Uni ei osaa (eikä haluaisikaan osata) uida.
Menneisyys: Uni syntyi kotikisuksi, mutta omistajansa kuoltua Uni karkasi ja rupesi kulkukissaksi.
Perhe: emo: Hymy, harmaa naaras (kotikisu, entinen kulkukissa) isä: Sora, musta kolli (kotikisu) sisko: Kaste kilpikonnakuvioinen naaras(karkasi Unen kanssa) veli: Oksa, ruskea kolli(kotikisu) tuleva kumppani: Rusko, ruskea täplikäs kolli(kulkukissa) (en tiedä pitääkö tätä laittaa, mutta laitan silti)

Vastaus:

Hyväksyn! Tulet nyt kirjoittamaan Toivekuiskauksella ja Unella! Lisään perheen (sekä tulevan kumppanin). Laitan heidät NPC-hahmoiksi listalle. Uni saa myös kohta oman kategorian.

Kirsikka YP

Nimi: Vadelma

11.08.2019 10:43
//Tämä tulee sen takia samasta IP-osoitteesta kuin Karamellin, koska olen hänen ystävänsä.//
Nettinimi: Vadelma
Kissan nimi: Sulkatassu
Soturinimi: Sulkamyrsky
Sukupuoli: kolli
Asema: oppilas
Klaani: Myrskyklaani
Luonne: Sulkatassu on pirteä ja hyväntuulinen. Hänellä on monia ystäviä mukavan luonteensa takia. Hän on kaikkien ystävä. Sulkatassu on aina halunnut olla päällikkö. Hän kokeilee uusia asioita mielellään.
Ulkonäkö: Sulkatassulla on mustavalkoinen turkki. Hänellä on kirkkaan siniset silmät. Hänellä on tavallisen pituiset kynnet. Sulkatassulla on tavallista pidempi häntä. Hänen hännänpäähän on pikimusta.
Taidot: Sulkatassu on hyvä taistelemaan, mutta saalistus tuottaa ongelmia.
Perhe: emo: Liljalaulu isä: Kottaraiskarva sisko: Ruusutassu (adoptoitavissa)

Vastaus:

Tervetuloa ropettamaan! Sulkatassun mestari olkoon Savumyrsky!

Kirsikka YP

Nimi: Pilvi

03.08.2019 23:03
Voin antaa Varpupennun ja Haukkapennun adoptoitavaksi!

Vastaus:

Selvä! Lisään listalle.

Kirsikka YP

Nimi: Pilvi

03.08.2019 22:52
Nettinimi: Pilvi
Kissan nimi: Otavapentu
Soturinimi: Otavaloiste
Asema: pentu
Klaani: Myrskyklaani
Luonne: Otavapentu on ylivoimaisesti pentutarhan vilkkain pentu. Otavapentu on hyvä kuuntelemaan muita, eikä ala heti kertomaan omia tarinoitaan. Otavapentu on aina myös iloinen ja reipas. Mutta Otavapennun yksi huonoista piirteistä on itsepäisyys. Otavapentu on myös määrätietoinen ja päättäväinen.
Ulkonäkö: Otavapentu on tummanharmaan värinen. Tietyssä valossa Otavapentu kuitenkin näyttää tummansiniseltä. Otavapentu sai nimensä kiiltävästä tummasta turkistaan. Otavapennun selässä menee tummia juovia. Otavapentu on aina ollut todella pieni kokoinen ja solakka.
Taidot: pienestä koostaan huolimatta Otavapentu on ollut aina todella kyvykäs kissa. Otavapentu on kiipeillyt pienestä saakka puissa ja pitää saalistamisesta puiden latvoissa. Pieni kokoisuutensa ansiosta Otavapentu on myös nopea juoksemaan eikä hän kompastele tassuihinsa.
Perhe: emo: Aamukäpälä. isä: Kyykynsi yykynsi. sisko: Varpupentu. veli: Haukkapentu.
Otavapentu toivoisi mestarikseen Pisaraviikseä

Vastaus:

Tervetuloa ropettamaan Pilvi! Otavapentu saa pian oman kategorian ja voit aloittaa kirjoittamaan. Haluatko Varpupennun ja Haukkapennun adoptoitavaksi muille? (Eli antaa valmiiksi keksitty hahmo jonkulle ropettamaan sillä Otavapentu saa mestarin siirtyessään oppilaaksi. Keksin Pisaraviikselle ja vanhemmille omat ulkonäöt, toivottavasti ei haittaa . Ilmoita vieraskirjassa jos haluat muuttaa niitä.

Kirsikka YP

Nimi: Karamelli

30.07.2019 18:32
Nettinimi: Karamelli
Kissan nimi: Toivepentu
Soturinimi: Toivekuiskaus
Asema: pentu
Klaani: Myrskyklaani
Luonne: Toivepentu on suloinen ja iloinen pikku pentu. Hän rakastaa uusien asioiden tutkimista ja joutuu sen takin usein vaikeuksiin. Toivepentu sopeutuu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hän puolustaa viimeiseen asti klaaniaan. Toivepentu ei ole hiljainen tapaus vaan hän on aina äänessä. Hän sanoo suoraan mitä ajattelee, mutta katuu yleensä sanojaan.
Ulkonäkö: Toivepentu on valkoinen pieni kissa. Hänellä on pähkinänruskeat silmät, joissa loistaa uteliaisuus. Toivepennulla on tavallista pienempi häntä, joka on yleensä pystyssä. Toivepennun kynnet ovat pienet, mutta terävät. Hänestä huokuu aina ilo.
Taidot: Toivepentu osaa kiipeillä puissa ketterästi. Puista alas hyppääminen sen sijaan on vaikeampaa. Toivepentu oppii nopeasti.
Perhe: emo: Jääsydän isä: Varjotuli sisko: Joutsenpentu

Vastaus:

 Hyväksytty, tervetuloa mukaan! Mestarisi saat kun nouset oppilaaksi. Saat oman kategorian pian. Voisit kyllä kertoa lisää Toivepennun taidoista. Esim. Taistelu ja metsästys.

Nimi: Sitruuna

30.07.2019 16:17
Nettinimi: Sitruuna
Kissa nimi: Persiljatassu
Parantaja nimi: Persiljaviiksi
Asema: parantajaoppilas
Klaani: Varjoklaani
Luonne: kiltti, lempeä ja rauhallinen. Yleensä ylpeä ja yksinäinen. Ei halua kavereita. Hänen mielestä kaverit tuottaa vain ongelmia. Jos Persiljatassu suuttuu, hän on kuin pyörremyrsky.
Ulkonäkö: Persiljatassu on väriltään ruskean ja valkoisen sekoitus. Hänen silmänsä ovat keltaiset. Hänellä ei ole vasenta korvaa koska syntyi sellaisena. Häntä on erityisen pitkä ja käpälät hyvät yrttien lajittelemiseen.
Taidot: Persiljatassu osaa käyttää yrttejä ja tunnistaa niitä. Hänellä on myös hyvä yrttipää. Hän ei osaa uida, metsästää ja taistella. Keskiverto hän on puolustuksessa ja yrttien etsinnöissä.
Perhe: emo mustaviiksi ja isä tummatähti.
Muuta: toivemestari on Ruoskametsä. Haju on varjoklaanin haju ja myöskin koivua.

Vastaus:

Kiitos! Ensimmäinen oppilas. Korjaan heti Tummatähden ja Mustaviiksen kumppaneiksi ja lisään sinulle oman kategorian. Mestarisi ei voi olla Ruoskametsä, koska päätit olla parantaja. Siis. Mestarisi olkoon Seittihammas!

©2019 Forest with cats -Soturikissat roolipeli - suntuubi.com