Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2425262728291
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

RSS

 Uusille reviireille
01.02.2020 18:40 | Kirsikka YP
Kissojen keskuudessa on käynyt viheryskää... Voimattomina he saavat äkkiä kuulla karun totuuden: kaksijalat aikovat valtaa heidän reviirinsä!

Suntuubin lopahtaessa olen suunnitellut hieman tapahtumaa tähän muuttoaiheeseen. Sivut eivät ole läheskään valmiit Webnodessa, mihin sivut aikovat siirtyä. Mutta olen suunnitellut uudet reviirit, uudet klaanit, melkein kaiken uusiksi. Kissat pysyvät samoina (paitsi ne ketkä kuolee). Ensin kissat huomaavat reviireillään pyörimässä kaksijalkoja, sitten näkyy pari kaivuria, ja niin edespäin. Kissat sinnikkäästi yrittävät pysyä reviireillään - kunnes kaksijalat pääsevät leireihin, ja kissat pakenevat. Moent loukkaantuvat ja käy vähän kaikkea. Se on teidän kirjoittajien käsissä. (Joku saa keksiä, miten Joutsentähti kuolee paossa jotta Toive tulee päälliköksi ja Otava varapäälliköksi). Sitten Pimeä ja Veri yhdistyy, muut klaanit saavat uudet nimet, matkan aikana. Ja ihme kyllä, Veri+Pimeäklaani kävelee muiden mukana! Erakot voivat vaeltaa mukana tai mennä omin reitein. Koska kotikisuja ei liittyneiden hahmoina ole, poistuvat nykyiset kotikisut ja perillä tulee uudet (siellä on kaksijalkala, Taivasklaanin ja Pimeä+Veriklaanin vieressä muistaakseni (tai siis eri nimillä siellä)) Aion järjestää jonkin näköisen kilpailun, josta lisätietoa tulee sitten sinne Kilpailut-osioon.

Toivottavasti saitte inspiraatiota tarinoihinne :)

( Päivitetty: 01.02.2020 19:48 )

 - Kirsikka YP | Kommentit (2)Kommentoi Hautajaisia
06.01.2020 10:32 | Kirsikka YP
On ollut viheryskä-pommi täällä, ja nyt on tilanteet pahentunut. Jotkut on saatu parannettua, mutta jotkut ehtivät kuolla. Tässä lista:


Myrskyklaani:
Ruskahäntä ~ kuollut
Joutsentähti ~ menetti hengen ja heikkoa valkoyskää
Tikkumyrsky ~ viheryskä
Aamukäpälä ~ parannettu
Kottaraiskarva ~ valkoyskä
Sirppikuu ~ valkoyskä
Sulkatassu ~ viheryskä
Iltatassu ~ parannettu
Vihervirta ~ kuollut

Varjoklaani:
Mustaviiksi ~ viheryskä
Synkkämieli ~ valkoyskä
Ruoskametsä ~ kuollut
Fasaanilento ~ parannettu
Hiekkanaama ~ kuollut
Tummatähti ~ viheryskä

Jokiklaani:
Lampitähti ~ menetti hengen ja viheryskä
Lumilampi ~ parannettu
Kalaputous ~ parannettu
Punatassu ~ parannettu
Keltatassu ~ valkoyskä
Siipisulka ~ viheryskä


Nyt Ruskahännän, Joutsentähden kuudes, Vihervirran, Ruoskametsän, Hiekkanaaman ja Lampitähden kuudes henki matkustavat Tähtiklaaniin seuraamaan jälkikasvuaan. Kiitokset heille klaanin suojelusta hyvinä ja vaikeina aikoina, ja annettakoon heille nyt rauha ja luvan lepoon. Kiitokset heille ajasta, mitä he olivat meille tarjonneet. Nyt oli kuitenkin aika heidän lähteä, päättämään tiensä elävinä.


 - Kirsikka YP | Kommentoi Sairastumisia!
08.09.2019 16:35 | Kirsikka YP
Myrskyklaanissa, Jokiklaanissa ja Varjoklaanissa alkaa riehumaan valkoyskä, joka helposti kehittyy viheryskäksi. Jonkuilla on jo kehittynyt viheryskä. Nyt on jo lehtisade ja pian onkin lehtikato. Selviävätkö kaikki hengissä?


Alla lista jo sairastuneista kissoista ja suurin osa on parantajien pesissä. Sairaus riehuu pahimmillaan Myrskyklaanissa.


Myrskyklaani:

Ruskahäntä viheryskä
Joutsentähti valkoyskä
Tikkumyrsky valkoyskä
Aamukäpälä viheryskä
Kottaraiskarva valkoyskä
Sirppikuu viheryskä
Sulkatassu viheryskä
Iltatassu valkoyskä
Vihervirta viheryskä


Varjoklaani:

Mustaviiksi viheryskä
Synkkämieli valkoyskä
Ruoskametsä valkoyskä
Fasaanilento viheryskä
Hiekkanaama valkoyskä


Jokiklaani:

Lampitähti viheryskä
Lumilampi viheryskä
Kalaputous valkoyskä
Punatassu viheryskä
Keltatassu valkoyskä
Siipisulka valkoyskä


( Päivitetty: 08.09.2019 16:58 )

 - Kirsikka YP | Kommentoi Seuraava kokoontuminen
25.08.2019 10:38 | Kirsikka YP
Kokoontuminen on 29.8-2.9 Kaikki voivat kirjoittaa siitä, paitsi pennut, kuningattaret, klaaninvanhimmat ja klaaneihin kuulumattomat, sekä Veri- ja Pimeäklaanilaiset. Synkkäkokous on 8-11.9, silloin Veriklaanilaiset ja Pimeäklaanilaiset voivat kirjoittaa. Parantajien kokoontuminen on 14-17.9 ja siitä voi kirjoittaa AINOASTAAN parantajat ja heidän oppilaat. Veri- ja Pimeäklaanin yrttimestarit ja niiden oppilaat EIVÄT osallistu parantajien kokoontumiseen.

Yleistietoa Kokoontuminen

Kukaan ei ole kuollut eikä sairastunut tällä hetkellä. Tuuliklaani ei osallistu sillä kulkukissat karkoittivat heidät. Varjoklaanin reviiriä nekin ovat vallanneet, mutta osittain. Varjoklaani ei kerro siitä kokoontumisessa etteivät näyttäisi heikoilta. Myrskyklaani on toipunut kulkukissojen hyökkäykseltä ja Jokiklaanissa on rauhallista. Kokoontumisen aloittaa Jokiklaani ja sitten Myrskyklaani. Viimeisenä Varjoklaani. Klaanit olettavat Tuuliklaanin saapuvan myöhässä, mutta se ei tule ollenkaan. Kissat tietävät silti Tuuliklaanin olevan karkoitettu. Kokoontumisen lopussa Tuuliklaanin Pääskylento tulee ilmoittamaan, että taistelussa kulkukissoja vastaan varapäällikkönsä Ruohoraita oli kuollut ja Saraviiksi pääsi hänen sijalleen. Päällikkö Nopsatähti menetti hengen. Päälliköt pitävät kokouksen Tuuliklaanin pelastamisesta ja Varjoklaani kieltäytyy auttamasta. Joutsentähti haluaa kiihkeästi auttaa ja Jokiklaanin päällikkö on kahden vaiheella. Lopulta hän menee Varjoklaanin puolelle klaaninsa tähden. Myrskyklaani lähtee kiukkuisena ensimmäisenä kokoontumisesta ja Varjoklaani ja Jokiklaani seuraa hitaammin perässä.

Parantajien kokoontuminen

Parantajat pääsevät rauhallisesti Kuulammelle. He keskustelevat viime kokoontumisesta. Kaikki ovat samaa mieltä että Tuuliklaania pitää auttaa. Jokiklaanin ja Varjoklaanin parantajat lupaavat yrittää kääntää päällikkönsä päätä, mutta he eivät luvanneet sitä onnistuneeksi. Myrskyklaanin parantajat ymmärtävät sen. Sitten he menevät tapaamaan esi-isiään. Jälkeen he erkanevat nopeasti ja lähtevät leiriin.

Synkkäkokous

Veriklaani ja Pimeäklaani suunnittelevat hyökkäystä.

Jännittäviä kirjoitteluhetkiä!

 - Kirsikka YP | Kommentoi Kilpailut ovat avattu!
03.08.2019 16:15 | Kirsikka YP
Nyt voit mennä katsomaan mahdollisista kilpailuista, kuten tietovisoista tai piirustuskilpailuista. Kilpailut löydät Tapahtumien alakategoriasta.
 - Kirsikka YP | Kommentoi


©2020 Forest with cats - suntuubi.com