Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Voit täällä myös kommentoida Joutsentähden tarinoita, kunhan käyttäydyt asiallisesti. Älä laita tänne muita tarinoita tai juttuja.
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Kirsikka YP

25.08.2019 13:37
Oli kulunut monta kuuta taistelusta. Joutsentähti oli nimittänyt jo kolme uutta oppilasta. Taimentassun, Sirppitassun ja Riistatassun. Kulkukissat eivät ole hyökänneet taistelun jälkeen. *Mitähän ne tekevät?* Joutsentähti ihmetteli. Hän oli Suurkivellä katsomassa klaaniaan. Yhtäkkiä Toivekuiskaus tuli sisään oppilaansa ja Varjoklaanin varapäällikkö Mustaviiksen kanssa. ”Meille tuli vieras.”
Toivekuiskaus ilmoitti. Joutsentähti loi terävän katseen Toivekuiskaukseen.
”Miksi hän vuotaa verta?” hän kysyi.
”Piikki raapaisi.” Toivekuiskaus vastasi. Joutsentähti nyökkäsi. Toivekuiskaus kuiskasi jotain oppilaalleen Taimentassulle ja Taimentassu meni sisarensa luo.
”Mitä asiaa sinulla on reviirillemme?” Joutsentähti kysyi Mustaviikseltä vuorostaan. Hänen äänensävynsä oli samaan aikaan kireä ja tyyni. *Entä jos Varjoklaani suunnittelee jotain?* hän ajatteli. ”Tummatähti käski tulla varoittamaan. Veriklaani ja Pimeäklaani hyökkäävät. En tiedä milloin, mutta pian varmaan. Ja ai niin, siitä muistinkin ne kulkukissat, jotka valloittivat osan Tuuliklaani reviiriä ovat tulleet myös Varjoklaanin reviirille”, Mustaviiksi selitti nopeasti. Joutsentähti katsoi kauhistuneena Mustaviikseä. Sitten hän yritti pitää päänsä kylmänä.
”Toivekuiskaus, saata Mustaviiksi takaisin omalle reviirilleen." Joutsentähti sanoi yrittäen pysyä rauhallisena. Yritys epäonnistui, sillä Mustaviiksi alkoi näyttää loukkaantuneelta. Joutsentähti näytti merkin hännällään Varpusulalle ja hän alkoi painaa seittiä Mustaviiksen korvaan. Sitten Toivekuiskaus kutsui Haukkamyrskyn ja yhdessä he veivät Mustaviiksen pois leiristä. Aukiolla alkoi hämminki ja kissat hyörivät kuin mehiläisparvi. Kuului kaikenlaista kuiskuttelua. "Miksi Joutsentähti lähetti hänet pois?" "Niin, hän olisi voinut antaa Mustaviiksen kertoa lisää." kuului hiljaa. Joutsentähti kurotti katseensa ja näki Varjotulen ja Tikkumyrskyn kuiskuttelemassa. *Voi että.* Joutsentähti ajatteli vähän turhautuneena. *Onneksi he eivät väittäneet vastaan.* Joutsentähti hyppäsi Suurkiveltä. Hän käveli tuoresaaliskasalle ja valitsi sieltä hiiren. Sitten hän meni pesälleen syömään.

Nimi: Kirsikka YP

18.08.2019 09:04
Loikattuaan maahan hänen lapaansa alkoi särkeä. Siihen oli tullut haava. Hän nilkutteli parantajan pesälle. Varpusulkakiirehti hänen luokse. Sitten hän alkoi painella salvaa hänen haavoihinsa. Se kirveli mutta Joutsentähti ei valittanut. "Valmista." Varpusulka naukaisi ja peruutti pois. "Kiitos." Joutsentähti kiitti ja käveli kohti omaa pesäänsä. Nähtyään tuoresaaliskasan hän henkäisi. *Siinähän oli ruokaa ennen taistelua. Kulkukissat olivat ottaneet riistaamme!* Joutsentähti oivalsi. Hän vaihtoi suuntaansa kohti metsää. "Minne sinä luulet meneväsi?" kuului ääni takaa. Se oli Yrttimyrsky. "Metsästämään." Joutsentähti vastasi tyynesti. "No etpäs kyllä mene." Yrttimyrsky sanoi. "Miksi ei?" Joutsentähti kysyi vaikka tiesi vastauksen. "No sinullahan on lavassasi haava, sen kyllä näkee." hän sanoi. Joutsentähti murahti ja meni tarpeidentekopaikalle. Sieltä hän meni sen tunnelin kautta ulos. *No niin. Nyt riistaa hakemaan.* hän ajatteli ja alkoi haistella. Nenään tulvahti jäniksen haju. Hän lähti seuraamaan hajujälkeä kohti Tuuliklaanin rajaa. Esiin putkahti herkullisen näköinen jänis. Joutsentähti hyökkäsi ja sai saaliin helposti kiinni. Hän hautasi sen ja näki myyrän. Hän loikkasi, mutta myyrä pääsi karkuun. Joitsentähti jatkoi kohti rajajokea ja näki vesimyyrän ja hiiren. Hän valitsi kohteekseen vesimyyrän ja sai sen. Hiiri kaiveli itselleen kuoppaa ja yritti piiloutua sinne, mutta Joutsentähti sai sen helposti ulos sieltä. Saaliit mukanaan hän palasi leiriin ja jätti ne tuoresaaliskasaan. Sitten hän meni omalle pesälleen ja nukahti.

//aikamoisen lyhyt//

Nimi: Kirsikka YP

12.08.2019 22:18
//tässä ollaan hypätty vähän aikaa//

Joutsensiipi ja Toivekuiskaus istuivat vartiovuorossa. Joitsentähti nukkui pesässään. Kuului hälinää. Toivekuiskaus huuteli leirissä. "Kulkukissoja!" hän huuteli. Kulkukissoja alkoi vyörymään sisälle. Niitä oli paljon. Joutsentähti hyppäsi taisteluun. Hän sai vastustajakseen täplikkään ja lihaksikkaan kollin. He pyörivät yhtenä karvakasana. Joutsentähti tunnisti kollin Puukoksi, joka oli tappanut hänen veljensä. "Puukko." Joutsentähti sanoi. "Tapoit veljeni." "Olisipa se typerä kotikisu sitten siirtynyt pois tieltäni." Puukko sanoi halveksivasti. Joutsentähti sai siitä voimaa. Puukolla oli revennyt korva ja hännästä oli lähtenyt pala. *Hän taistelee kuolemaansa asti.* Joutsentähti ajatteli. Voittaminen taisteluun voisi vain tappamalla Puukko. Joutsentähti alkoi tähdätä kohti kurkkua ja sai puraistua. Kaulasta purskahti verta. Sitten hänen hengityksensä hidastui, kunnes se loppui kokonaan. *Sinun takiasi Pörröhäntä.* Joutsentähti rukoili. Hän tunsi Pörröhännän hengen lähellään. Sitten hän tunsi päällään painon ja hänen näkökentästä tuli pelkkää mustaa.

Joutsentähti nousi ylös. Hän oli leirissä, mutta ei ollut mitään taistelua. Edessään oli vain yksi kissa, jossa loisti tähdet. "Pörröhäntä!" Joutsentähti naukaisi iloisena ja kosketti tätä kuonollaan. "Miksi olen täällä?" Joutsentähti vielä kysyi. "Menetit hengen." Pörröhäntä sanoi surullisena. Silloin Joutsentähti näki oman haalean haamun juoksemassa kohti ylhäällä olevia tähtiä. "Mutta nyt sinun pitää mennä takaisin klaanisi luo." Pörröhäntä sanoi ja katosi. Sitten Joutsentähti oli taas taistelun siimeksissä. Joutsentähti pohti nopeasti. *Kaikki tottelevat heidän päällikköä, mutta kuka hän on?* Joutsentähti mietti. Sitten näki mustan kollin näyttävän koko ajan merkkejä. Joutsentähti tähtäsi hänen kurkkuunsa ja osuessaan kynsissä tuntui lämmin liha. Joutsentähti puraisi ja ruumis meni veltoksi. Kulkukissat tuijottivat Joutsentähteä. "Hän tappoi Pistoolin!" kulkukissat henkäisivät. Sitten he pötkivät pakoon. Joutsentähti silmäili nopeasti leiriä. Kaikki olivat elossa, pahin haava oki ehkä Tikkumysrkyllä, jolla oli toinen korva repeytynyt. Yrttimyrsky ja Varpusulka juoksivat ympäri leiriä etsien potilaita. He veivät sotureita parantajien pesälle. Joitsentähti loikkasi Suurkivelle. "Saapukoon jokainen oman riistansa metsästämään kykenevä tänne Suurkiven juurelle klaanikokoukseen!" Joutsentähti kuulutti. Kissat tulivat nopeasti sillä suurin osa oli ulkona taistelemassa. "Kulkukissojen hyökkäys oli yllätys. Onneksi meidän uudet soturimme Toivekuiskaus ja Joutsensiipi varoittivat meitä. Ilman heitä joku olisi voinut vaikka kuolla." Joutsentähti kertoi. "Toivekuiskaus, Joutsensiipi, Toivekuiskaus, Joutsensiipi!" klaani hurrasi. "Ja jos jollakin on haavoja, käykää tarkistuksessa parantajiemme luona. Klaanikokous on päättynyt!" Joutsentähti ilmoitti ja hyppäsi Suurkiveltä.

Nimi: Kirsikka YP

06.08.2019 17:36
Joutsentähti katsoi oppilastaan. Hänen silmänsä ovat edelleen hämmästyksestä pyöreät. "Käyn ensin Yrttimyrskyn luona." Joutsentähti sanoi. Toivetassu nyökkäsi ja Joutsentähti lähti parantajan pesälle. Yrttimyrsky oli hoitamassa Kukkatassua. "Onko Kukkatassu kunnossa?" Joutsentähti kysyi. "Paranee." Yrttimyrsky vastasi. "Minulla olisi sinulle asiaa." Joutsentähti jatkoi. Yrttimyrsky nyökkäsi ja kääntyi Joutsentähden puoleen. "Entä jos sen suuren taistelun aiheuttaa erakot ja luopiot ketkä hyökkäsivät Kukkatassun kimppuun?" Joutsentähti kysyi kuiskaten. Yrttimyrsky katsoi Joutsentähteä tyrmistyneenä. "Se voi olla mahdollista. Tähtiklaani yksin tietää." Yrttimyrsky vastasi. "Pitäisikö Kukkatassulle laittaa lisää kehäkukkaa?" kuului pesän perältä. Se oli Varputassu. "Ei tarvitse." Yrttimyrsky vastasi. "Minäpä vien oppilaani nyt reviiriä esittelemään." Joutsentähti kertoi ja lähti parantajien pesältä. Joutsentähti etsi katseellaan Toivetassua ja piankin löysi hänet Suurkiven juurelta. Joutsentähti loikki oppilaansa luo. "Mennään nyt." Joutsentähti sanoi ja lähti Toivetassun kanssa kohti pääsisäänkäyntiä. Piankin he pääsivät metsään, mikä rauhoitti Joutsentähteä. Riistan äänet, lehtien kahina, kaarnan tuoksu. Se oli viherlehden kauneutta.

Nimi: Kirsikka YP

05.08.2019 22:28
Ruskahännän palattua Kyykynnen kanssa Joutsentähti antoi hännällään merkin Ruskahännälle poistua. "Mennään pesääni." Joutsentähti sanoi ja he kävelivät siistiin Joutsentähden pesään. Kaksikko istuutui. "Kyykynsi, Joutsentassu on ensimmäinen oppilaasi. Onko sinulla jotain kysyttävää koulutuksesta?" Joutsentähti kysyi. Se ei ollut oikea syy kysyä Kyykynneltä kysymyksiä, vaan koska Joutsentähti oli hyvin kiintynyt Joutsentassuun. "Itse asiassa kyllä, haluaisin tietää hänen käytöksensä ja tapansa että pystyn kouluttamaan hänet mahdollisimman hyväksi soturiksi." Kyykynsi vastasi. "Kannattaa kysyä Ruskahännältä tai Jääsydämeltä, hehän ovat hänen vanhempansa." Joutsentähti vastasi. "Muuta kysymyksiä ei ole nyt, oliko vielä jotain muuta?" Kyykynsi kysyi. "Ei ole." Joutsentähti vastasi. Joutsentähti näytti hännällään merkin ja Kyykynsi lähti pesästä. *Nyt minä voin olla rauhassa loppupäivä.* Joutsentähti ajatteli helpottuneena. "Saako tulla sisään?" kuului ujo ääni. "Tule vain." Joutsentähti vastasi. Esiin tuli Toivetassu. "Milloin lähdetään tutkimaan reviiriä?" Toivetassu kysyi. *Hiirenpapanat, unohdin kokonaan oppilaani!* Joutsentähti kirosi mielessään. "Nyt mennään." Joutsentähti vastasi ja lähti Toivetassun kanssa pois Joutsentähden pesältä.

Nimi: Kirsikka YP

05.08.2019 18:06
Jonkun ajan päästä Joutsentähti pääsi pois parantajan pesältä. Joutsentähden päästyään parantajien pesältä Joutsentähti yllättyi nähdessään valmiitän pentutarhan ja oppilaiden pesän. Sitten katse siirtyi pentuihin. *He ovat tarpeeksi isoja oppilaiksi.* Joutsentähti ajatteli ja käveli kohti Otavapentua, joka oli syömässä hiirtä. Joutsentähti valitsi itselleen myyrän ja istuutui Otavapennun viereen. "Olisiko nimitysmenojen aika? Mitä luulet?" Joutsentähti kysyi. Otavapennun häntä nousi innostuksesta pystyyn. "Oikeasti?" Otavapentu kysyi epäuskoisena. "Syödään silti ensin. Mutta ei tarvitse hotkia." Joutsentähti sanoi ja alkoi kehrätä. Kun myyrä oli syöty, Joutsentähti loikkasi Suurkivelle. "Saapukoon jokainen oman riistansa metsästämään kykenevä Suurkivelle klaanikokoukseen." Joutsentähti kutsui. Otavapentu oli jo heti ensimmäisenä kiven juurella. Muut kissat alkoi kerääntyä hitaammin. Lopulta kaikki kissat oli paikalla. "Tänään juhlimme uusia oppilaita. Varpupentu, Otavapentu, Haukkapentu, Toivepentu ja Joutsenpentu ovat saavuttaneet kuuden kuun iän ja on heidän aikansa siirtyä oppilaiksi. Otavapentu, astu eteen." Joutsentähti kutsui. Otavapentu pomppi eteen. "Tästä päivästä alkaen kunnes sinut nimitetään soturiksi, kutsukoon sinua Otavatassuna. Pisaraviiksi on sinun mestarisi." Joutsentähti sanoi juhlallisesti. Ja niin meni muillakin pennuilla. Varputassun mestari on Yrttimyrsky, Haukkatassun mestari Lehtikynsi, Joutsentassun mestari Kyykynsi ja Toivetassun mestari on Joutsentähti. Lopetettuaan kaikki alkoivat onnitella uusia oppilaita. "Otavatassu, Varputassu, Haukkatassu, Joutsentassu, Toivetassu!" kuului. Joutsentähti hyppäsi Suurkiveltä ja onnitteli pentuja. Hän tervehti uutta oppilastaan Toivetassua. "Olenko oikeasti oppilaasi?" Toivetassu kysyi hämmentyneenä. Joutsentähti nyökkäsi. "Tänään mennään katsomaan reviiriä." Joutsentähti sanoi ja kääntyi Ruskahännän puoleen. "Hae Kyykynsi." Joutsentähti pyysi ja Ruskahäntä lähti hakemaan häntä.

Nimi: Kirsikka YP

04.08.2019 23:19
Sanottuaan ennustuksen Joutsentähti alkoi täristä. Hän voi pahoin. Yrttimyrsky katsoi tyrmistyneenä Joutsentähteä. Sitten Yrttimyrsky laski Joutsentähden pään alemmas. "Juo vähän vettä." Yrttimyrsky kehotti. Joutsentähti ei halunnut juoda mutta alkoi latkia tottelevaisesti. Juotuaan hän nuoleskeli huuliaan. Yrttimyrsky alkoi raahata Joutsentähteä takaisin sammalvuoteelle. Laskettuaan Joutsentähden Joutsentähti alkoi taas täristä. "Haen timjamia shokkiisi. Se helpottaa." Yrttimyrsky kertoi ja lähti varastolle. Joutsentähti vain katsoi tyhjyyteen. Yrttimyrskyn palattuaan suu täynnä yrttejä Yrttimyrsky jätti Joutsentähden eteen puolet yrteistä. Loppuja hän alkoi pureskella. "Pureskele nuo." Yrttimyrsky kehotti. Tottelevana kuin pieni pentu Joutsentähti otti yrtit suuhunsa ja alkoi pureskella. Kaksikon pureskeltua yrtit Yrttimyrsky alkoi siivota. "Lepää nyt." Yrttimyrsky sanoi. Joutsentähti sulki tottelevaisesti silmänsä ja antoi unen viedä.

Nimi: Kirsikka YP

03.08.2019 15:03
Joutsentähti alkoi yskiä ja kakoa kun hänen päätänsä nostettiin. Hän pelkäsi avata silmänsä. Mutta sitten Joutsentähti tajusi, ettei kuulunut kissojen rääkynää enää. Hän raotti silmiään ja katseli päänsä alapuolella olevaa lammikkoa. Hänen nenäänsä tulvahti yrttien tuoksu. "No niin, vihdoinkin heräsit taas horroksestasi." joku sanoi leikkisästi. Joutsentähti katsoi ympärilleen ja näki Yrttimyrskyn pitävän Joutsentähden niskasta kiinni. "Pyörryit uudestaan. Vaikutat olevan aika heikossa kunnossa." Yrttimyrsky totesi. Joutsentähteä alkoi nolottaa pyörtymisensä. "Mutta siis, menetitkö nyt hengen?" Yrttimyrsky jatkoi huolestuneena. "En, mutta kuulin ja näin enteen. Suuri taistelu lähestyy." Joutsentähti vastasi peloissaan.

Nimi: Kirsikka YP

03.08.2019 14:56
Joutsentähti katsoi hälvenevää Tähtiklaanilaista. "Älä mene!" Joutsentähti huusi. Maa alkoi järistää. "Älä jätä minua yksin!" Joutsentähti huusi. Hän alkoi vajota syvään pimeyteen. "Herää Joutsentähti herää!" joku huusi Joutsentähden korvaan. Joutsentähti raotti silmiään. Silmiä alkoi kirvellä auringon valosta ja hän sulki takaisin silmänsä. "Menetitkö hengen?" joku kuiskasi hänen korvaansa. Se oli Yrttimyrskyn ääni. "Missä minä olen?" Joutsentähti kuiskasi. "Olet pesässäni. Sinä pyörryit. Menetitkö hengen?" Yrttimyrsky kysyi. "En menettänyt henkeä." Joutsentähti vastasi vieläkin kuiskaten. Vihdoinkin Joutsentähti aukaisi silmänsä. Hänen allaan oli iso ja pehmeä sammalpeti. Hän oli ainoa potilas parantajan pesällä. "Mitä tapahtuu..." Joutsentähti sopersi ja pyörtyi taas.
Joutsentähti nousi seisomaan. Hän oli keskellä metsää. Hän kuuli kissojen rääkynää. Joutsentähti alkoi juosta kohti ääntä. Lopulta hän sai näkökentälleen paljon kissoja taistelun tuoksinnassa. Hän näki jokaisesta kaksintaistelijoista toisen vastustajan, muttei toista. Joutsentähti katsoi kauhistuneena, kun hänen käpäliensä juureen tulvi kissojen verta. "Suuri taistelu lähestyy..." Joutsentähti kuuli. Joutsentähti ei kestänyt enempää kärsiviä kissoja ja hyppäsi heidän sekaan. Yhtäkkiä Joutsentähti tunsi painon päällään ja hänen päänsä upotettiin valuvaan kissojen vereen.

Nimi: Kirsikka YP

02.08.2019 23:27
Joutsentähti katsoi klaaniaansa pesältään. He puuhastelivat kaikenlaista hauskaa. Samalla Joutsentähti näki yhdessä olevia naaraita ja kolleja. *Mahdollisesti pentutarhat kohta täyttyvät ja sen jälkeen oppilaiden ja soturien pesät.* Joutsentähti mietti ja mittaili pientä pentutarhaa, oppilaiden muutaman kissan pesää, sekä täyttä soturien pesää. *Ehkä pitäisi alkaa laajentaa pesiä.* Joutsentähti tuumi ja loikkasi Suurkivelle. "Saapukoon jokainen oman riistansa metsästämään kykenevä tänne Suurkivelle klaanikokoukseen!" Joutsentähti kuulutti kovalla äänellä. Kissoja alkoi kerääntyä Suurkiven juurelle. Kun kaikki kissat olivat paikalla, Joutsentähti heilautti häntäänsä hiljaisuuden merkiksi. "Meidän pesämme tarvitsevat laajennusta. Pentutarha voi mahdollisesti täyttyä kuningattarilla ja pennuilla, jonka jälkeen pennuista tulee oppilaita. Ja jatkuu samaa rataa kunnes jokainen pesä oli käyty läpi. Tai melkein kaikki. Ruskahäntä järjestää normaalit partiot, sekä vähän pesien rakentajia. Aloitetaan pentutarhasta, jonka jälkeen siirrytään oppilaiden pesään ja siitä soturien. Parantajien pesää jos Yrttimyrsky sitä tarvitsee. Klaanikokous on päättynyt!" Joutsentähti ilmoitti ja loikkasi alas Suurkiveltä. Kissat alkoivat kerääntyä Ruskahännän ympärille. Yrttimyrsky tuli Joutsentähden luo. "En tarvitse pesäni laajennusta." Yrttimyrsky kertoi. Joutsentähti nyökkäsi ja Yrttimyrsky palasi pesäänsä. *Milloinkohan Yrttimyrsky saa oppilaan?* Joutsentähden mieleen juolahti ja katsoi tutkivasti kahta telmivää pentua, Toivepentua ja Joutsenpentua. *Joutsenpentu on ihan kuin minä.* Joutsentähti ajatteli katsoessaan Joutsenpennun kömpelöä tasapainoilua. *Ihan kuin ne olisivat minun pentujani.* Joutsentähti ajatteli vielä haaveilevasti. "Joutsentähti..." joku kuiskasi. Joutsentähti hätkähti ja katsoi ympärilleen. Hän ei ollut enää klaaninsa luona. "Olen täällä." joku kuiskasi taas. Joutsentähti käänsi päänsä oikeaan suuntaan. Siellä oli musta kissa, jolla oli keltaiset silmät. Hänestä näkyi tähtien kipinä. "Kuka olet?" Joutsentähti kysyi sähähtäen. "Ja missä minä olen?" Musta kissa katsoi kuitenkin tyynesti Joutsentähteä. "Olen Yösiipi, ja olet Tähtiklaanissa." kissa vastasi tyynesti. Joutsentähti katsoi hätääntyneenä Yösiipeä. "Entäs klaanini, minun täytyy palata Myrskyklaanin luo! Joutsentähti aneli. "Ei hätää, palaat pian klaanisi luokse." Yösiipi rauhoitteli. "Mutta nyt mennään kävelylle." Yösiipi ilmoitti ja alkoi kävellä. Joutsentähti käveli tottelevaisesti Yösiiven vierellä. Myöhemmin he saapuivat kauniin lammen rantaan, mihin virtasi vettä pieneltä putoukselta. Yösiipi istuutui, samoin Joutsentähtikin. "Sinun pitää kuulla ennustus." Yösiipi kertoi. Joutsentähti höristi korviaan. "Suuri taistelu on lähestymässä. Klaanit eivät saa vihoitella sen aikaa, sillä heikossa kunnossa he eivät selviä taistelussa. Uskollisen valkoisen päällikön pitää suojella oman klaanin lisäksi muitakin klaaneja, vaikka he kuinka kieltäytyisivät. Suuri taistelu vain lähestyy... Yösiipi maukui. Hänen turkkinsa alkoi haalistua. "Älä mene!" Joutsentähti maukui mutta Yösiipi oli jo hävinnyt. Sitten Joutsentähti katsoi ympärilleen ja tähdet alkoivat kieppua hänen ympärillään. Häntä alkoi oksentaa kun pyörryttävä pimeys nielaisi hänet.

©2020 Forest with cats - suntuubi.com