Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tietoa klaaneista


Myrskyklaani:

Reviiri:

Reviiri koostuu enimmäkseen lehtipuista. On paljon vatukkaa ja pensaita. Oppilaat harjoittelevat sammalkuopassa. Myrskyklaani omistaa osan järven rannasta. Rannan lähellä on Taivastammi, jolla yleensä oppilaat harjoittelevat kiipeilemistä. Leirin takana on hylätty kaksijalkojen pesä, mikä on hyvä yrttienkeruupaikka parantajille. Vähän alaspäin mennessä tulee aukio. Myrskyklaanin rajanaapureita ovat Tuuliklaani ja Varjoklaani. Raja Tuuliklaanin välillä on rajajoki ja Varjoklaanin välillä lehtipuiden ja havupuiden raja.

Luonne&Taidot:

Myrskyklaanilaiset ovat yleensä auttavaisia ja ystävällisiä. He ovat rohkeita ja enemmän uskovat Tähtiklaaniin, kun Synkkään Metsään. Myrskyklaanilaiset ottavat mielellään klaaneihin erakoita ja kotikisuja, mistä muut klaanit eivät yleensä pidä ja pitävät heitä heikkoina. Myrskyklaanilaiset ovat hyviä kiipeilijöitä ja vaanijoita. He metsästävät mielellään puiden alla. Riista on hiiret, oravat, myyrät ja linnut.

Jokiklaani:
Tulossa

Varjoklaani:

Reviiri:

Reviiri on yleisesti havumetsää. Aluskasvillisuutta on vähän. Leiri on notko, jota ympäröi karhunvatukkaa. Varjoklaanikin omistaa osan järven rannasta. Varjoklaanin reviirillä on kaksijalkojen pesä, jossa asustaa kaksi erittäin vihamielistä kotikisua. Reviirillä on myös kaksijalkojen viherlehtipaikka sekä paljon kaksijalkojen polkuja.

Luonne&Taidot:

Tuuliklaani:
Tulossa

Taivasklaani:
Tulossa

Pimeäklaani:
Tulossa

Veriklaani:
Tulossa

Kuohuvan Veden Heimo:

Reviiri:

Kuohuvan Veden Heimo asuu vuoristossa. Se on jonkun matkan päässä klaaneista ja pääsevät vain harvoin tapaamaankin. Kasveja on vähän. Polut voivat johtaa suoraan pudotukseen ja kuolemaan. Siellä täällä saattaa löytyä vesi- ja kuralätäköitä. Leiri on luola vesiputouksen takana. Siellä luola jakautuu moniin pieniin luoliin, esimerkiksi pesiin. On myös Terävien Kivien Luola, mikä on Kivistänäkijän paikka saada yhteys Ikuisen Metsästyksen Heimoon.

Luonne&Taidot:

Kissat ovat vähän varovaisia tuntemattomien suhteen, mutta ovat muuten mukavia. He auttavat mielellään etenkin heimotovereitaan. He uskovat Ikuisen Metsästyksen Heimoon. He yleensä tottelevat Kivistänäkijää, vaikka se olisi vasten heidän tahtoaan. Kissat yleensä kieriskelevät mudassa naamioituakseen kallioon. He ovat hyviä hyppimään korkealle ja osaavat nähdä paremmin vaarat. Kissat vaihtelee solakoista lihaksikkaisiin. Solakat ja nopeat ovat mahtavia metsästäjiä ja lihaksikkaat ja vahvat taistelemaan ja suojelemaan. He ovat jaettu Riistanpyytäjiin ja Luolanvartijoihin.

©2020 Forest with cats - suntuubi.com